 
                     
                    Magic Vac Vacuum csomagolóedény, 1,5 l
  100% Olaszországban készül.  
 A speciális szabadalmaztatott olasz termékek garantálják a tökéletes tárolást és lezárást. Az élelmiszerek vákuumcsomagolása korszerű csomagolóberendezéssel a levegő eltávolítását / beszívását jelenti a tasakból vagy tartályból, majd azt a tasakot / tartályt, amelybe a terméket elhelyezik, hermetikusan lezárják. Így megvédheti a különféle húsokat, halakat, cukrot, sajtot, zöldségeket és gyümölcsöket. Semmi sem akadályozza meg az elektronikus eszköz, például laptop vagy okostelefon akkumulátorának csomagolását. 
   A tárolt élelmiszerek vákuumcsomagolása   a hűtőben. 
   A konténerek   ideálisak nagy családok elfoglalt szüleire. Az étel előre elkészíthető, vákuumban lezárható és hűtőszekrényben tárolható. & Nbsp; 
   Leolvasztás a Magic Vac® tartályokban 
   A vákuumcsomagolású élelmiszerek leolvasztásához helyezze őket a hűtőszekrény legalacsonyabb polcára, hogy lassan megolvadjanak, amikor hús, hal, gyümölcs, zöldség vagy más finom termék kezelése. Ha kenyeret akar, hagyja szobahőmérsékleten. & Nbsp; Fogyasszon ételt azonnal felolvasztás után   Ne fagyasztja meg újra. 
   Élelmiszer-vákuumcsomagolás   
   Sok élelmiszert, például sajtot és húst, vákuumcsomagolásban árusítanak. Ezen termékek ízének és frissességének megőrzése érdekében csomagolja újra azokat a MAGIC VAC® tartályba, miután kinyitotta az ipari   csomagolás. Az előrecsomagolt élelmiszert azonban a termék eredeti csomagolásán feltüntetett lejárati idő előtt szabad elfogyasztani, és a vákuumcsomagolás során a legnagyobb gondossággal és higiéniával kell kezelni. 
   Pácolás Magic Vac® tartályokkal 
   A hús, baromfi és hal pácolásához átszúrja az étel felületét, fedje le a kiválasztott pácmal és Helyezze a VAC® varázslótartályba. A Magic Vac® tartályt vákuumzárral és legalább 20 percig hűtjük. Az étel olyan ízű lesz, mintha egész éjjel pácolták volna. 
   Fagyasztás tartályokban 
   Az élelmiszerek műanyag tartályokban való fagyasztására csak a Magic Vac® tartályokat vagy üvegtartályok esetén edzett tartályokat használja. alkalmas a fagyasztó hőmérsékletére. 
   Élelmiszerek vákuumcsomagolása tartályokban 
   Szárított élelmiszerek, például tészta, gabonafélék, liszt, cukor, burgonya chips, perecek és sütemények, vagy állati takarmányok diéta, vákuumcsomagolás után hosszabb ideig megtartják szerkezetüket és friss ízüket. A saláták és a zöldségek egész héten frissek lehetnek, ha a Magic Vac® tartályokban tárolják. A felesleges nedvesség felszívásához hajtsa össze a papírtörülközőt, és helyezze a tartály aljára. 
   Biztonságos és tesztelt 
   Magic Vac patronok nem tartalmaznak BPA-t. Az eldobható termékek ismételten   mosni és újra felhasználni pénzt és a környezetet takaríthat meg. A konténerek különféle méretben kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek és helyet takarítsanak meg. 
   Megfelelőségre tesztelték 
   Az összes Magic Vac® tartozékot tesztelték és alkalmasak élelmiszerekkel való érintkezésre. 
   Használati tippek 
 -   A folyadékokat lehűtni kell, mielőtt vákuumtartályba helyezik őket. 
 - A porított vagy granulált ételeket papírtörlővel kell lefedni, hogy megakadályozzák a szemek bejutását a szivattyúba. 
 - A felhasznált sütőolaj szűrhető, egy edényben lehűthető és hűtőszekrényben tárolható. Ilyen módon legalább egyszer újra felhasználhatja az olajat, megőrizve annak szinte valamennyi tulajdonságát. 
 - Az olyan termékek, mint a liszt, rizs, süteménykeverékek és palacsinták, még vákuumcsomagolásban is frissek maradnak. 
 - A diófélék és a fűszerek megőrzik ízét és védettek a sárgulás ellen. A legjobb műanyag vagy üveg tartályokat használni, amelyek alkalmasak vákuumcsomagoló gépekhez. 
 - A nem adaptált konténerek vákuumban leértékelhetők. 
Termék információ
- 
                        Rend. számaTOW011761
- 
                        EAN8018294007805
- 
                        Gyártó
Értékelés
 
    
 
                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                         
                         
                