Vissza a O nás -re

Rólunk

2 min.

Gyermekkészletek, gyógyászati ​​segédeszközök és családok számára készült termékek forgalmazója.

Otthoni használatra kínálunk gyermekcsaládot neves gyártóktól. Ami megkülönböztet bennünket, az az ügyfélszolgálat iránti egyedi érdeklődésünk – megbízhatóság, professzionalizmus, biztonság és gyorsaság.

Szakértő tanácsadást és értékesítés utáni támogatást garantálunk.

Gondoskodunk a minőségi termékek kiválasztásáról. Ezt nem csak a bevált termékek igazolják, hanem a kórházak, egészségügyi központok, orvosok és gyermektermékeket árusítók nagyon pozitív visszajelzései is.


Előzmények

Cégünk 2004. november 11-én alakult. A cég kezdetétől fogva az elszántság és a kemény munkavágy állt mögötte. Csapatunk több mint egy éves türelmes munkájának eredménye egy szilárd alapokon álló, pontos jövőképet mutató cég felépítése. Az MLongauer s.r.o. cég mögött. egy csapatot rejt magában, akiket bár különböző iparágakban dolgoznak, egy közös cél köt össze. A törekvésünknek értelmet is adó cél, hogy segítsük és hozzájáruljunk az emberi egészség védelméhez, az egyre több embert érintő civilizációs betegségek megelőzéséhez. Az általunk kínált termékek révén új lehetőségeket teremtettünk a nem csak jó minőségű, de megfizethető termékek kiválasztásában is, amelyeket már sok szlovák háztartásban használnak.

Cégünk szándéka a jövőben a szlovák piacon hiányzó vagy hiányos termékek folyamatos felkutatása és kiegészítése. Erőfeszítéseink a gyermekek és a betegek, a betegek gondozását végző emberek felé irányulnak és fognak irányulni, de olyan egészséges emberek felé is, akik szeretnék, amíg csak lehetséges, megőrizni egészségüket.